BIODIVERSITY 500 se – The Perfect World Foundation

STÖD GRÄSROTSPROJEKT VÄRLDEN ÖVER

BIODIVERSITY 500+

TPWF har som mål att samarbeta med 500+ gräsrotsprojekt världen över. I projektet ‘Biodiversity 500+’ agerar TPWF som en brygga mellan företag & sponsorer och gräsrotsprojekt, för att donationer och insatser ska skapa största möjliga skillnad för planetens djurliv. Med 1 miljon arter som just nu riskerar att utrotas, arbetar TPWF över ett brett område för att stödja så många gräsrotsprojekt som möjligt.

BIODIVERSITY

0

1 MILJON ARTER HOTAS AV UTROTNING

Runt om vår planet finns det en mängd eldsjälar som kämpar hårt för att rädda våra vilda djur och naturområden. Det kan vara en individ eller en grupp människor som tagit saken i egna händer och till exempel börjat städa stränder, rehabilitera skadade djur eller plantera skog för att ge livsmiljöer till djuren. Dessa människor investerar sin tid och har ofta ont om resurser. De är de verkliga hjältarna. The Perfect World Foundation samarbetar med hundratals gräsrotsprojekt och stöttar dem på olika sätt för att underlätta deras arbete och bibehålla deras engagemang.

VAD DU KAN GÖRA

Ditt stöd kan göra verklig skillnad. Varje donation till ‘Biodiversity 500+’ hjälper gräsrotsprojekt runt om i världen som arbetar hårt för att bevara vilda djur, återställa livsmiljöer och utbilda samhällen. Oavsett om du är en individ som brinner för naturen eller ett engagerat företag, kommer ditt bidrag att hjälpa dessa viktiga projekt. Genom att donera blir du en del av en global rörelse som strävar efter att säkerställa att framtida generationer får ärva en rik, levande naturlig värld.

FOKUSOMRÅDEN

THE PERFECT WORLD NYHETER